Infobio rijbewijskeuringen is opgericht door C.J. Swijgers. Swijgers was gedurende zes jaar werkzaam in diverse, specialistische klinieken als assistent chirurgie, assistent interne geneeskunde, assistent gynaecologie en assistent dermatologie. Daarnaast was hij twee en een half jaar werkzaam binnen de oudere mensgeneeskunde. Later werkte hij in een grote stadspraktijk en vervolgens in een grote plattelandspraktijk. Swijgers was tevens medisch adviseur bij grote verzekeringsmaatschappijen.

C.J. Swijgers staat ingeschreven in het BIG-register (overheidsregister voor medische zorgverleners) en staat garant voor zorgvuldigheid, deskundigheid en discretie. Naast kennis over relevante, lichamelijke en geestelijke aandoeningen heeft Infobio veel kennis over wettelijke regelgeving. Gelet op de regelmatig wijzigende, Europese wetgeving is dit een groot voordeel.

C.J. Swijgers werkt samen met drie bedrijfsartsen

Infobio heeft tevens een nauwe samenwerking met diverse rijschoolhouders in de regio. Dat is belangrijk omdat een testrit via een rijschool vaak extra inzichten biedt die tot een alternatieve oplossing leiden. Bijvoorbeeld een aanpassing aan het voertuig (of de bestuurder zelf). Hierdoor kan het rijbewijs worden verlengd, waar dat in sommige gevallen niet zou gebeuren.

Verder zijn we een organisatie met een innovatief karakter. Zo ontwikkelden we een speciale lichtkast om het gezichtsvermogen te bepalen. Ook beschikt Infobio over een zelf instelbare bril voor dichtbij of op afstand. Deze innovaties worden ingezet ter verbetering van de eigen dienstverlening en om de kans op een positieve, medische keuring te optimaliseren.